Glad midsommar önskar IPA Sverige

Hem » Aktuellt » Glad midsommar önskar IPA Sverige

IPA Sverige önskar alla medlemmar en riktigt glad midsommar. Midsommar är en helg då de flesta av våra medlemmar kan vara lediga, koppla av, äta god mat och umgås med släkt och vänner. Men det är även en tid då många av våra kollegor får arbeta hårt för att bidra till ett lugnt, tryggt och säkert samhälle. IPA Sverige vill vi tacka alla polisanställda som jobbar och sliter nu under midsommarhelgen!

Vi hoppas innerligt att resten av året stabileras när det kommer till Covid-19 – så att våra regioner successivt kan öppna upp för att genomföra olika typer av arrangemang för er medlemmar inom IPA. Det har varit ett tufft år, på många olika sätt. Precis som i många andra föreningar har verksamheten nästan stått still eller hanterats digitalt, men vi har en förhoppning om att det snart kommer vända – och att vi återigen kan stoltsera med det rika utbud av sociala aktiviteter som IPA brukar kunna tillhandahålla.

Vårt land är stort och avlångt. Om man tittar på väderkartan för denna helg så verkar det bli skiftande väder – där det blir regnigt i norr, medan enbart sol i sydväst. Men det kommer inte bli som år 2015 när det var den tredje kallaste dagen – sedan midsommarvädret började mätas, eller som år 1987 då det var runt 0 grader i Norrland (SMHI). Låt inte eventuellt regn påverka utan njut av några av årets ljusaste dagar.

Tänk även på våra barn och försök avhåll från för mycket alkohol – eller som en kollega i Norrtälje uttryckt sig – “Barn har rätt till en trygg miljö och ska inte behöva se fulla vuxna”.

Ta hand om er.

IPA Sverige